Jadłospis

    •  

      03.11.2025. - 07.11.2025.

      PRZERWA OBIADOWA: 11.30 -11.45

      03.11.2025.   PONIEDZIAŁEK:

      Zupa krupnik na  wywarze drobiowo-wieprzowym z warzywami, przyprawami, zabielana śmietaną7  (marchew, seler9, por, pietruszka zielona i korzeń, sól, pieprz prawdziwy, ziele angielskie, liść laurowy, koperek zielony, kasza jęczmienna1, ziemniaki, śmietana7).

      Pieczywo mieszane pszenno-razowe1.

       04.11.2025.   WTOREK:

      Filet z piersi kurczaka w sosie1,7.

      Ziemniaki tłuczone z koperkiem.

      Surówka z białej kapusty.

      Lemoniada.

       05.11.2025.   ŚRODA:

      Kurczak pieczony.

      Ziemniaki tłuczone z koperkiem.

      Groszek z marchewką1,7.

      Woda.

      06.11.2025.   CZWARTEK:

      Kotlet mielony1,3.

      Ziemniaki tłuczone.

      Buraczki tarte.

      Kompot truskawkowy.

      07.11.2025.   PIĄTEK:

      Makaron1,3,7 z twarogiem7 i z sosem śmietanowym7.

      Sok 100%.    

       

      SMACZNEGO !

       

       Jadłospis może ulec zmianie

      Przyprawy mogą zawierać: zboża zawierając gluten, jaja, mleko, soję,

      gorczycę, seler, orzeszki ziemne, sezam.    

       

      Substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji.

      WYKAZ ALERGENÓW

       

  • Galeria zdjęć

    • brak danych