28.04.2025. - 30.04.2025.
28.04.2025. PONIEDZIAŁEK:
Kapuśniak z młodej kapusty na wywarze drobiowo-wieprzowym z warzywami, przyprawami (marchew, seler9, por, pietruszka zielona i korzeń, sól, pieprz prawdziwy, ziele angielskie, liść laurowy, ziemniaki, młoda kapusta) .
Pieczywo mieszane pszenno-razowe1.
29.04.2025. WTOREK:
Gulasz drobiowo – warzywny1,7.
Ziemniaki tłuczone z koperkiem.
Lemoniada.
30.04.2025. ŚRODA:
Fasolka po bretońsku1,7 (fasola, koncentrat pomidorowy,
boczek wędzony parzony3,7,9, kiełbasa śląska 3,7,9).
Bułka1.
Woda.
SMACZNEGO !
Jadłospis może ulec zmianie
Przyprawy mogą zawierać: zboża zawierając gluten, jaja, mleko, soję,
gorczycę, seler, orzeszki ziemne, sezam.
Substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji.