Jadłospis
03.11.2025. - 07.11.2025.
PRZERWA OBIADOWA: 11.30 -11.45
03.11.2025. PONIEDZIAŁEK:
Zupa krupnik na wywarze drobiowo-wieprzowym z warzywami, przyprawami, zabielana śmietaną7 (marchew, seler9, por, pietruszka zielona i korzeń, sól, pieprz prawdziwy, ziele angielskie, liść laurowy, koperek zielony, kasza jęczmienna1, ziemniaki, śmietana7).
Pieczywo mieszane pszenno-razowe1.
04.11.2025. WTOREK:
Filet z piersi kurczaka w sosie1,7.
Ziemniaki tłuczone z koperkiem.
Surówka z białej kapusty.
Lemoniada.
05.11.2025. ŚRODA:
Kurczak pieczony.
Ziemniaki tłuczone z koperkiem.
Groszek z marchewką1,7.
Woda.
06.11.2025. CZWARTEK:
Kotlet mielony1,3.
Ziemniaki tłuczone.
Buraczki tarte.
Kompot truskawkowy.
07.11.2025. PIĄTEK:
Makaron1,3,7 z twarogiem7 i z sosem śmietanowym7.
Sok 100%.
SMACZNEGO !
Jadłospis może ulec zmianie
Przyprawy mogą zawierać: zboża zawierając gluten, jaja, mleko, soję,
gorczycę, seler, orzeszki ziemne, sezam.
Substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji.