•  

      28.04.2025. - 30.04.2025.

       

      28.04.2025.   PONIEDZIAŁEK:

      Kapuśniak z młodej kapusty na  wywarze drobiowo-wieprzowym z warzywami, przyprawami (marchew, seler9, por, pietruszka zielona i korzeń, sól, pieprz prawdziwy, ziele angielskie, liść laurowy, ziemniaki, młoda kapusta) .

      Pieczywo mieszane pszenno-razowe1.

       

      29.04.2025.   WTOREK:

      Gulasz drobiowo – warzywny1,7.

      Ziemniaki tłuczone z koperkiem.

      Lemoniada.

      30.04.2025.   ŚRODA:

      Fasolka po bretońsku1,7 (fasola, koncentrat pomidorowy,

      boczek wędzony parzony3,7,9, kiełbasa śląska 3,7,9).

      Bułka1.

      Woda.

       

      SMACZNEGO !

       

       Jadłospis może ulec zmianie

      Przyprawy mogą zawierać: zboża zawierając gluten, jaja, mleko, soję,

      gorczycę, seler, orzeszki ziemne, sezam.    

       

      Substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji.

      WYKAZ ALERGENÓW

       

  • Galeria zdjęć

      brak danych